Затлъстяването и наднорменото тегло са основните причини за хипертония и лош имунитет!


"Но аптеките все още не продават нищо, което да помогне при това състояние..." Ендокринолог, д-р Иванова

Всеки ден наднорменото тегло убива около 60-65 души в цялата страна.

По време на снимките на следващото предаване настъпи конфликт, който извади наяве много кирливи ризи. Един от поканените експерти изведнъж започна да говори извън сценария. Изказването му изненада не само хората в студиото. Длъжностни лица от Министерството на здравеопазването бяха засегнати много силно.

Ендокринологът беше ясен: "Затваряте си очите пред проблем, който убива повече от 60 души в България всеки ден! Защо никой не говори за проблема със затлъстяването? Защо всички мълчат за това, че вяече има продукт, с който всеки може напълно да се отърве от наднорменото тегло?"

Затлъстяването е главният убиец на сред хората. Не само у нас, но и по целия свят.

Усложненията, свързани със затлъстяването и наднорменото тегло, са причина № 1 за смъртността. В абсолютни числа това означава около 18000 смъртни случая само тази година.

"Хората умират заради отслабения имунитет, като затлъстяването и наднорменото тегло ускоряват този процес! Запомнете това веднъж завинаги!“ - каза Алекс Деников от Института по ендокринология, който е един от поканените експерти, но други участници буквално са се втурнали, а да го накарат да млъкне.

Статистиката е шокираща! Почти 200 000 български граждани са починали наскоро поради проблеми, причинени от затлъстяването и наднорменото тегло.

Настъпи огромно безредие в студиото. Експерти и лекари от различни столични клиники започнаха да спорят и да се прекъсват един друг. Изявлението на д-р Динеков беше набързо прекъснато и започна рекламна пауза.

Тази част по-късно беше премахната от записа на предаването. Но публиката в студиото помнеше този инцидент дълго време.

Решихме да проведем собствено разследване и да потърсим доктора.

Срещнахме д-р Динеков на входа на операционната.

Репортер: Докторе, всичките Ви колеги знаят за скандала по телевизията. Не Ви ли беше страх да произнесете такава остра реч?

Д-р Динеков: Разбирах всички опасности, но не можех да мълча повече. Не можем да продължаваме да казваме празни думи и да избягваме да даваме предложения за специфично лечение. Аз съм доктор, положил съм Хипократова клетва и я спазвам. Радвам се, че се свързахте с мен, защото ще мога да повторя думите си за фармацевтичната конспирация и за Вашите читатели.

Миналата година наш студент, млад гений от Пловдив, получи най-значимото медицинско призвание в страната за изобретяването на решение, което позволява да отслабнете - дори с по 6-7 кг на седмица без медикаменти, глад и физическо натоварване . Нима сте чували за това някъде? Всички мълчат, защото печелят милиони долари от некачествени лекарства!

Репортер: Какво имате предвид?

Д-р Динеков: Лекарствата, предназначени за борба със затлъстяването, които се предписват официално на хората, имат само една важна функция - те точат пари от джобовете на пациентите към джобовете на медицинските олигарси.

Репортер: Но има ли някакъв изход от тази ситуация?

Д-р Динеков: Идеалното решение е откритието на този студент. Казва се Reduslim . Но на практика не се предлага в аптеките и можете да се досетите защо.

Репортер: Моля, кажете ни какво е различното в Reduslim в сравнение с други подобни средства?

Д-р Динеков: Основната разлика е, че Reduslim дава резултати в най-кратки срокове. Можете да сваляте по около 7-8 кг на седмица, без никакви физически упражнения или диети! И най-важното, този продукт – за разлика от аналозите; като Herbalife, Reduslim, Neurosystem, Furosemide е напълно безвреден .

Reduslim е препарат с много екстракти, които увеличават скоростта на изгаряне на мазнините с 10 пъти!

Reduslim ускорява метаболизма, възстановява работата на ендокринната система, стимулира регенерацията на тъканите и потиска чувството на глад.

Reduslim съдържа само естествени съставки и е активен стимулатор на естествените процеси в човешкото тяло. Тъй като изгарянето на мазнините настъпва заради бързия метаболизъм, диетите остават в миналото. Подкожните мазнини в проблемни области се отстраняват веднъж и за всички, в размер на половин килограм на ден!

Ето резултатите на хората, които са тествали Reduslim :

Резултат след 28 дни прием Reduslim

Резултат след 14 дни прием Reduslim

Резултат след 21 дни прием Reduslim

Резултат след 14 дни прием Reduslim

Репортер: Но ако този препарат не може да се намери в аптеките, тогава как можем да се сдобием с него?

Д-р Динеков: Решихме, че ако физическите аптеки дори не искат да преговарят с нас, можем да работим и без тях. Започнахме директно разпространение на Reduslim . Без аптеките да действат като посредници. Обсъдихме няколко варианта и решихме кои ще бъдат най-ефективните. Човек, който иска да поръча, може да участва във викторината и да спечели отстъпка, след което консултантът ще се свърже с него, ще го консултира и ще изпрати поръчката. Съгласно правилника на Института по ендокринология на България всеки може да участва в лотарията и да получи Reduslim с 50% намаление . Почти всеки има достъп до интернет в днешно време. Дори човек да няма компютър, обикновено има смартфон с достъп до интернет.

Всеки може да участва в лотарията до г. включително Това е съвместна промоция с Института по ендокринология, за да привлечем вниманието на хората към този продукт. Надяваме се, че веригата ще се заформи и всеки човек, на когото препаратът е помогнал, ще го препоръча на приятели.

Репортер: И колко всъщност струва този препарат?

Д-р Динеков: Цената на производството му е доста висока, но в момента успяхме да договорим с ръководството на Института по ендокринология, че те ще субсидират почти цялата цена за крайния купувач. Над 90%. За щастие, ръководството разбира колко е важно този продукт да стане достъпен за цялото население на страната, а не само за богатите индивиди. В замяна обещахме да не продаваме формулата в чужбина и да не изнасяме от продукцията – трябва да го продаваме само в страната.

Отворете някой подарък, и може да намерите Reduslim на половин цена!
50%
50%
50%
50%
50%
50%
50%
50%
50%

Последен шанс!
Опитай отново!

✔ Автентичността е потвърдена

Попълвани заявлението

И получи Редуслим с 50% намаление
59 лева
Наличност: 25
↓ Натисни бутона, за да поръчаш ↓
Поздравления!

Получаваш Reduslim с 50% намаление

ОК

Участвайте в лотарията Reduslim

Татяна , Ловеч
Аз също си поръчах 6 опаковки .